Tips voor een onvergetelijke Valentijnsdag

14 februari staat al weer bijna voor de deur. Ondanks dat vrijwel alles gesloten is en er een avondklok is, kun je er alsnog een romantisch dagje of avondje van maken. Vooral nu in deze onzekere tijden kunnen we wel wat gezelschap gebruiken van een dierbare. Om te zorgen dat je een onvergetelijke dag hebt, geven we je enkele tips om het een speciale dag te maken.

1. De liefdesbrief

De liefdesbrief is misschien iets van de oude stempel, maar hoe leuk is het om elkaar een brief te geven waarin staat wat je zo leuk vindt aan elkaar. Wanneer heb je voor het laatst een liefdesbrief gehad? Inderdaad, al een hele tijd geleden. Dus pak pen en papier en begin met schrijven.

2. Romantische aankleding

Ook kan een romantische sfeer niet ontbreken in huis. Valentijnsdag schreeuwt romantiek dus haal alles eruit wat erin zit. Of het nu om rozenblaadjes, rozen of geurkaarsen gaat. Maak het zo gek als je zelf wilt.

3. Een onvergetelijk cadeau

Wil je jouw vriendin of vrouw verrassen met een onvergetelijk cadeau? Ga dan voor een persoonlijk sieraad. Want welke vrouw maak je nu niet blij met een sieraad. Ga bijvoorbeeld voor een initial ketting of een initial ring met de initiaal van haarzelf of van jou. Of misschien van je zoon of dochter. Gegarandeerd dat ze hier superblij mee is.

4. Liefde gaat door de maag

Liefde gaat door de maag. Zorg op deze speciale dag voor een ontbijtje op bed of laat haar favoriete eten bezorgen. Denk bijvoorbeeld aan sushi. Vergeet ook niet een lekker flesje wijn erbij te halen.

5. Een SPA dag

Organiseer een heerlijk ontspannende SPA dag. Kom even lekker samen tot rust. Laat het bad vollopen, een paar kaarsjes rondom het bad en geniet heerlijk van het bad en van elkaar.

6. Back in time

Blik terg in de tijd en haal herinneringen op. Waar heb je elkaar ontmoet? Hoe was de eerste date? Onthoud al die mooie momenten en hoe je elkaar hebt leren kennen.